Datos personales

Mi foto
Mi mas oculto deseo fue siempre ser escritor y aprender varios idiomas. He llegado a defenderme bien en Ingles y chapurrear algo de Frances. El cine y la fotografia me fascinan. La música, de todo tipo, ha sido siempre mi relax. La amistad la valora mas que a nada en la vida.

miércoles, 27 de noviembre de 2013

AT Diria STRASBOURG RET frigøre morder? TRIBUTES


 

En gruppe franske politifolk på det sted, hvor hans partner var asesiando. | Le Parisien

  • De døde politimand, Jean S. var 53 og far til fire børn
  • Den anholdte Aspurz Joseba Fernández blev flygter retfærdighed
  • Han var forbundet med handlinger 'gadevold "i Navarra
  • Efter skyderiet flygtede to andre mennesker, herunder en kvinde
En brigade af det franske politi døde i aftes i en skudveksling i Dammarie-les-Lys, sydvest for Paris, med formodede medlemmer af terrorgruppen ETA. Efter skyderiet, en af ETA, Joseba Fernández Aspurz 'El Guindi' er blevet anholdt, mens de fem andre er på flugt.
På nuværende tidspunkt er en bred søgemaskine kaldet 'Operation Cage' forsøger at finde de fem terrorister, der formåede at flygte efter konfrontationen med de franske sikkerhedsstyrker.
Den døde trup er blevet det første offer for det franske politi blev dræbt af ETA og tolvte offer af bandet efter bruddet på våbenhvilen. Jean-Serge Nerin 53, far til fire, blev såret i brystet og døde en time efter skyderiet. Betjenten var iført skudsikre veste, ifølge de foreløbige data fra forskning, men kuglen passerede under armhulen og dødeligt såret ham .
AT Diria STRASBOURG RET frigøre morder?
************************

Spanien / parot doktrin

ETA, der dræbte en tre år gamle barn, fik raket efter at være blevet løsladt

Dag 27/11/2013 - 10:09


Et hundrede mennesker venter i kommunen Biscaya Galdakao ankomst Izaguirre Francisco Javier Martínez, alias "Javi Usansolo»
Dømt til 744 år for seks mord og syv dødbringende bombardementer

Javi af Usansolo 'skyldig i mordet på en 2 år gammel, en afskyelig forbrydelse, der væmmes selv ETA



  • Francisco Javier Martínez Izaguirre, var ansvarlig for angrebet, som dræbte den lille Fabio Moreno, søn af en politimand. Dette mord cuasó en intern krise blandt indsatte.
  • Tilhørte kommandoen 'Nightbird' og helligede sig på at udføre overvågning folk og mål for terrorhandlinger. Han er blevet dømt for seks mord.


Læs mere:   'Javi de Usansolo', skyldig i mordet på en 2 år gammel, en afskyelig forbrydelse, der væmmes selv  
Links til din I   http://www.intentshare.com


******


Francisco Javier Martínez Izaguirre, alias 'Javi de Usansolo' dømt til 744 år i fængsel, blev dømt for mordet på Fabio Moreno, et barn på kun to år søn af en politimand. Denne brutale forbrydelse begået i 1991 ETA selv væmmes. Mordet forårsagede en intern krise blandt indsatte, som en gruppe fanger fordømt denne ugerning.

"Én ting er at gå til et bestemt formål ... så godt, selv om de kan acceptere eller ikke acceptere den. Men børn, børn ... Og ikke klar over, at i den samme Baskerlandet er at skabe en atmosfære imod os" sagde ETA Isidro Etxabe Nanclares i fængsel. Denne erklæring blev offentliggjort af avisen El Correo.

Javi af Usansolo 'tilhørte' kommando Txori Gau '(' Night Bird «), der er dedikeret til at udføre overvågning målsætninger for mennesker og efterfølgende terrorhandlinger.

Forbrydelsen fandt sted på den lille Fabio November 7, 1991 i Erandio (Vizcaya). Søn af Antonio Moreno politimand, døde, da den eksplosive ladning, der var blevet placeret i agentens bil eksploderede. Barnet døde på stedet. Antonio Moreno havde lige hentet deres børn Alex og Fabio, efter at være sammen med sin mor.
Izaguirre og historiske Martinez Juan Carlos Iglesias ETA plantede bomben under passagersædet, der eksploderede. Terroristerne vidste, at den eneste politimand brugte sin egen bil til at flytte sin familie.
Alle politiske partier, undtagen Herri Batasuna (HB), enstemmigt fordømte angrebet.
Martinez Izaguirre har været dømt for seks mord og syv dødbringende bombardementer. Mellem sætninger, tallet 258 år for angreb på politifolk bevogter Petronor Somorrostro (Vizcaya), som forårsagede seks sårede, den 38 års fængsel for mordet på en politimand i Getxo og yderligere 30 år for nationale politi mordet på José Ansean.


Læs mere:   'Javi de Usansolo', skyldig i mordet på en 2 år gammel, en afskyelig forbrydelse, der væmmes selv  
Links til din I   http://www.intentshare.com
*****
Et hundrede mennesker ventede ankomsten af "Javi Usansolo ' , som blev mødt med raket og gjorde en hal ære bærer fakler og flag ikurriñas ............
Stepping ud af køretøjet for at sige tak for den velkomst, "Javi Usansolo" blev omfavnet, klappede og heppede på deres familier.

Receptionen fandt sted nær hvor kommandoen, han tilhørte placeret den 5. december 1986 en bombe under bilen borgerens Magin Nogueira , som blev alvorligt såret, som de forvekslede for et medlem af sikkerhedsstyrkerne.
"Javi Usansolo" blev dømt til 85 års fængsel for angrebet, der fandt sted den 7. november 1991 en eksplosiv under en af ​​de autostole politibetjent Antonio Moreno Pige i Getxo (Bizkaia), der dræbte artefakt Lille Fabio og sårede hans bror Alexander og hjem middel.
**************
Et samfund, der tillader, tolererer, og modbydelige handlinger på den måde  som standard eller handling dette rådne.
Kondolere alle ofrene.
gatufo

No hay comentarios:

Publicar un comentario