Datos personales

Mi foto
Mi mas oculto deseo fue siempre ser escritor y aprender varios idiomas. He llegado a defenderme bien en Ingles y chapurrear algo de Frances. El cine y la fotografia me fascinan. La música, de todo tipo, ha sido siempre mi relax. La amistad la valora mas que a nada en la vida.

lunes, 10 de junio de 2013

Говорећи о ФИЛМОВА "РИСО АМАРО" ....


Недеља, 9. јун, 2013

РИСО АМАРО ........ ЈАДАН пиринач (на шпанском)


     



То Говорећи значајних филмова дефинисани еру и дао гориво да бескрајним коментарима међу људима на 40 година, који је живео у овом јадном послератној земљи, оптерећен тешкоћама, изолована-међународно за што прећутно подржао губитници Другог светског рата, куе урадио не би ни било какву помоћ од чувеног "Маршаловог плана", који је обновио су пустошили Европу, контролисано, гладан, сањари пуњење комшилуку позоришта, и још један скандал, али тако добар филм мог детињства био је филм произведен у Италији.

Дино де Лаурентис је био њен продуцент, филмски и ствари ваљање, ваљање, Дино срео жену која је касније постала његова супруга Силвана Мангана, икона еротике у то време када није била сексуалност, напољу, наравно, као што су се деца рођена УПРКОС потреба и глад преовладао.


Ако говоримо Абоут Силвана Мангано готово сви одрасли који проводе шездесет већ знају да је филм говори. "Горки пиринач" је наслов у кастиљански, "Амаро Рисо" на италијанском, са добрим глумцима, редитељ Ђузепе де Сантис у 1949. Погледај Силвана Мангано носила невероватне ноге, еротизам јој је пркосно био превише пренемаже за то доба.



Нова италијанска звезда који је био у пратњи других иконом други италијански филм, Витторио Гассман, галантан и невероватно паметан глумац пар екселанс.

Класификација по цензуре са 4 "од 18 са резервом, и озбиљно опасан."

Филм је био хит у сваком погледу, сматра ремек дело неореализма "горка" Рајс је био велики успех у Европи и Америци, са мешовитим политичку поруку Црни филм мелодраме, антрополошког, документарних и све прожето еротизам произилази из веома млада и бујан Силвана Мангано из сви око мене говорили.
Цензура у Шпанији разбијена, али није успео у свим његовим сврхе, не би забранила да морате да га цензурише уопште.
није ни могла да никада иу настави наговестио тако мало, и да ће да смањи, могао да су дуге панталоне за протагонисте, али његове кретње, његова невероватна сензуалност није могао да промени.
ремек неореализма који је уследио Великом рату, изабрана је за филмском фестивалу у Кану, а 1950 Оскара номинован за најбољи аргумент.

То није лако да се опорави прихватљиву копију овог филма је да се сматра да публика и накнадно Пројектоване материјали у клубу Цинема педесетих и шездесетих година.

Ја повезују овај филм, не можете да видите у то време да буде дете, са веома посебно време живео у Мадриду у послератном периоду, то је цензура, религија, лицемерје, и много играју на улици за децу која нисмо научили од стварности која је постојала тада.

У мојој кући је био само један радио, купио полован, нема телефона, нема тв., Или посуђе, или једног уређаја.
Наша одећа пере ручно, куван у светлу угља и дрвета чипова за године отишао у продавницу са следовање картице.

. Шпанија је изолован од стране његовог про-немачки у Другом светском рату у Европи, а не да нам достигао ништа, па чак ни имали шта да једу добру

вест дана је била:

Ева Перон тријумфални пут у Шпанији избећи Иеарс оф Феар Шпанија предаје на лепоти Аргентине, сто хиљада мештана.! "Желуци захвални" признање у Плаза де Ориенте .......

хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=ПХВВвХМс0к4

са оним што је Аргентина једина нација која прескаче Међународни Катанац који је под Шпаније, Ева Перон слетео на аеродрому Барахас у Мадриду 1947, а са њим је дошао брод са пшеницом и другим битним производима.

Аргентина је нагињао осовине Берлин-Рим-Мадрид и када се Немачка предала Безброј главе СС и других немачких војних фракција потражили уточиште у тој земљи.

Упркос окружењу око нас беба и деце из тог времена били су веома срећни, јер често деца су без употребе насиља против њих, али смо јели хлеб и недостаје готово све.

Послератни Италија је такође уништена, пошто је у савезу са Франком Мусолинијем и Хитлерове Немачке, била нападнута од стране савезника, голф крваве битке, и на крају уз помоћ Маршаловог плана, али је цампаба сиромаштво свуда, а филм "Горки пиринач" је јасан пример тога средине.

По мом мишљењу то је веома препоручује филм за љубитеље седме уметности да сам апсолутно препоручити.

Хвала, поздрав







гатуфо

No hay comentarios:

Publicar un comentario